«Молодіжка» тернопільського УКРОПу другий рік – переможець «Кубку Шухевича»!

Опубліковано в Соціум 16.03.2019
У Тернополі завершились вже традиційні спортивно-патріотичні змагання «Кубок Шухевича», на яких першість другий рік поспіль виборола команда молодіжного крила Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» – «Молоді патріоти».
 
Загалом молоді укропівці впродовж 9-ти днів – від 4 і до 14 березня, змагалися із учасниками 8 команд за першість у різних видах спорту: футзалі, шахах, скелелазінні, стрільбі, плаванні, бігу, боксі, волейболі, баскетболі та інтелектуальних стягах.
 
— Всі чотирнадцять учасників, які належать до нашої команди, є членами молодіжного крила та змагалися від УКРОПу й минулоріч. А цього року ми вдруге взяли участь у турнірі. Вважаю, що такі змагання мають бути в Тернополі, адже вони сприяють розвитку та урізноманітненню громадського життя міста. Завдяки турніру молоді, ерудовані та активні представники громадських організації можуть цікаво, весело і з користю проводити своє дозвілля, — зазначає лідер команди «Молоді патріоти» Володимир Міщишин.
 
Як розповів укропівець, їхня команда виборола першість у змаганнях з бігу, плавання, футзалу та стрільби. Окрім того, «Молоді патріоти» здобули різні призові місця в багатьох інших видах змагань під час турніру.
 
– Цього року «Кубок Шухевича» був набагато цікавішими. На турнірі представлено багато не лише спортивних, а й патріотичних конкурсів, із різними цікавими головоломками. Окрім того, цього року до змагань долучилось більше команд, їхні учасники були краще підготовленими. Для команди я приніс перемогу в змаганнях з футзалу і в одиночному запливі з плавання. Варто відзначити, що великим "плюсом" є те, що завдяки турніру молодь вивчає історію, дізнається про Романа Шухевича. Окрім того, змагання згуртовують нас, ми знайомимось із цікавими та активними однолітками, - розповідає член команди «Молодих патріотів» Роман Собчук.
 
Урочисте нагородження переможців та призерів «Кубку Шухевича» відбулося 14 березня у День українського добровольця.
 
Зауважимо, що спортивно-патріотичні молодіжні змагання «Кубок Шухевича» засновані у 2001 році з метою знайомства та здруження молодіжного середовища Тернополя з числа громадських організацій. Спортові зустрічі відбуваються щороку у першій половині березня, аби вшанувати пам'ять Головного командира УПА Романа Шухевича, який героїчно загинув у боротьбі з російськими окупантами 5 березня 1950 року.
 
IMG 9689
IMG 9672
IMG 9695
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.