Листи до Миколая дітей без батьківського піклування вже десять років не залишаються без відповіді (фото)

Опубліковано в Соціум 21.12.2018
Майже десять років поспіль у День святого Миколая вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Тернопільської ОДА отримують щедрі подарунки завдяки депутату ВРУ від БПП Ігорю Поберу та депутатам Тернопільської міської ради від БПП Володимиру Міську та Юрію Смакоузу.

Так, ще у жовтні вихованці Центру написали листи із побажаннями до святого Миколая. І завдяки трьом депутатам Чудотворець цього року приніс щедрі подарунки та втілив у реальність дитячі мрії.

- Наші діти ходять на навчання до загальноосвітньої школи. Там інші учні не завжди користуються, проте мають мобільні телефони, а наші – ні. Однак сьогодні Миколай нашим вихованцям приніс чудові та омріяні подарунки: телефони, звукові колонки, інші ґаджети, багато іграшок, - розповідає директор Центру Володимир Завіша.

Як ділиться депутат Тернопільської ради Володимир Місько, за мету вони ставлять подарувати вихованцям Центру теплі емоції та щастя у такий особливий день.

- Коли ти приходиш ти відчуваєш тепло їхньої душі, їхнє прагнення бути щасливими. Ці діти надзвичайно щирі та непідкупні. Саме заради їхніх щасливих, веселих та усміхнених оченят ми сьогодні й прийшли. Ми хочемо подарувати цим діткам чудову емоцію свята. Відчуття радості та зимового дива. Відчуття того, що їхні бажання, надіслані святому Миколаю, можуть і будуть здійснюватись.

Як зазначає інший благодійник – депутат Тернопільської обласної ради від БПП Юрій Смакоуз, інше важливе завдання такої благодійної акції – привернення уваги громадськості до цих дітей та їхньої проблеми.

- Коли наші рідні діти просять подарунки у святого Миколая, він виконує ці зобов’язання перед ними. А тут з дітками ситуація трішки проблемніша, однак, вони не мають бути обділеними і відчувати себе відчуженими. Будемо надіятись, що в них залишаться лише приємні спогади, а в житті у них все якнайкраще збудеться.

Зауважимо, що Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що на вулиці Стрімка, розрахований на 25 діток віком від 3 до 18 років. Сюди потрапляють діти, батьки яких опинилися у складних життєвих обставинах. Вихованці Центру можуть пробути тут не більше 9-ти місяців, далі їх повертають у сім’ю або ж у іншу родину. За цей рік тут побувало близько 100 дітей, п’ятьох з яких – всиновили.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.