Версія для друку

Студенти ТНЕУ, які є учасниками компанії «Імперія безпеки», зустрілися з представниками страхового бізнесу

Опубліковано в Економіка 27.09.2018
Представники студентської страхової компанії «Імперія безпеки» переймали досвід Тернопільської філії АТ «СГ «ТАС».

 У рамках співпраці Тернопільського національного економічного університету з провідними представниками страхового бізнесу та за сприяння його ректора Андрія Крисоватого 18 вересня відбулася зустріч учасників студентської страхової компанії «Імперія безпеки» із директором Тернопільської філії АТ «СГ «ТАС» Галиною Яремчук.                          

– Вітаю Вашу ідею створення страхової компанії й можливості заробляти гроші самостійно. Звичайно, для цього потрібно враховувати специфіку ринку, швидко реагувати на його потреби та правильно оцінювати існуючі ризики. Саме для того, щоб студентська молодь мала можливість здобути ґрунтовніші фахові знання, котрі органічно поєднують в собі теорію і практику, ми запрошуємо у ТНЕУ фахівців-практиків, – зазначив ректор університету Андрій Крисоватий.

Під час спілкування студенти мали можливість дізнатися про особливості діяльності АТ «СГ «ТАС»: історію створення та динаміку її розвитку, досягнення, керівників та акціонерів, структуру компанії, наявність ліценцій, специфіку складу та структури страхового портфеля.

 Зокрема, Галина Яремчук надала вичерпну інформацію щодо страхування ризиків, пов’язаних із експлуатацією автотранспорту. У ході зустрічі тривало жваве та конструктивне обговорення прикладів зі страхової практики. Студенти презентували інформацію про власну страхову компанію «Імперія безпеки», її цілі, завдання та етапи реалізації проекту.

До слова, студенти ТНЕУ висловили своє задоволення щодо проведеної зустріччі, адже вони особистого поспілкувалися із керівником однієї із страхових організацій, що входить у ТОП-10 рейтингу страховиків України, який проводиться журналом Insurance Top.