Підприємство Петра Гадза – одне з кращих в області!

Опубліковано в Економіка 17.09.2018
Чергову відзнаку – спільну грамоту Тернопільської ОДА та обласної ради в номінації «За активну підприємницьку діяльність, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально- економічний розвиток області», отримав відомий меценат та аграрій, керівник ФГ «ГАДЗ» Петро Гадз у День підприємництва, яке традиційно відзначають першої неділі осені.

Урочиста церемонія вручення відзнак відбулася у готельно-розважальному комплексі «Avalon». Грамоту Петру Гадзу передали голова Тернопільської ОДА Степан Барна та голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

- Потрібно розуміти, що успіх будь-якого підприємства залежить від сумлінності та чесності її керівника, а також – від працьовитих та кваліфікованих кадрів. Хочу запевнити кожного, на наших підприємствах, зокрема і на фермерському господарстві «ГАДЗ», працюють талановиті, розумні та працьовиті люди. Кожен із них робить свій внесок у процвітання компанії. Як неодноразово зазначав наш керівник - Петро Гадз, що ми усі – дружня сім’я. Саме тому ми намагаємося забезпечувати людей гідною оплатою праці, щоб вони мали щасливе життя в достатку на своїй Батьківщині; а не шукали долі закордоном. Ми – українці, тому повинні шанувати один одного, підтримувати і працювати пліч-о-пліч. Лише так можна досягти успіху, - сказала заступник голови наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Лілія Прокіпчук, яка отримала відзнаку.

Нагадаємо, що заробітні плати на підприємствах Петра Гадза є одними з найбільших на Тернопільщині. Окрім того, бюджет Трибухівської ОТГ складається на 60% саме із податків ФГ «ГАДЗ». А ТзОВ «Бучачагрохлібпром» вже неодноразово отримувало відзнаки та грамоти і від обласного керівництва, і від ГУ ДФС в області як підприємство, яке сумлінно сплачує податки.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.