На полях «Бучачагрохлібпрому» завершили жнива ячменю, пшениці та ріпаку

Опубліковано в Економіка 14.08.2018

На підприємстві відомого аграрія та мецената Петра Гадза ТзОВ «Бучачагрохлібпром» завершився збір врожаю декількох зернових культур.

Збиральну кампанію ріпаку, пшениці та ячменю розпочали на полях підприємства ще 7 липня, а завершили – 12 серпня.

За словами заступника директора з рослинництва ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Тараса Швеця, цьогоріч врожай виправдав очікування, попри нестабільну погоду.

– Ми розпочали жнивну кампанію з обмолоту озимого ячменю, а згодом почали збирати й інші зернові культури. Цього року погодні умови трохи змінили наші плани. Таких дощових жнив я не пам’ятаю за останні 15 років. Кожного дня дощ випадав по 3-4 рази на добу. Завдяки тому, що поля «Бучачагрохлібпрому» розташовані у різних регіонах, ми щодня молотили там, де були порівняно сприятливіші погодні умови, – пояснив Тарас Швець.

До слова, під час жнивної кампанії до робіт на полях ТзОВ «Бучачагрохлібпрому» було задіяно 32 комбайни та майже півсотні вантажного транспорту.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.