У садах Петра Гадза побували представники Латвійської Республіки

Опубліковано в Економіка 28.09.2023
Представники Латвійської Республіки ознайомились з роботою фермерського господарства «ГАДЗ».
 
Разом із ними у садах Петра Гадза побував заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук.
 
Він наголосив на тому, що обсяги виробництва вражають. Підприємство займається вирощуванням яблук, груш, слив, баштанних культур тощо. З вирощеної продукції виготовляють різноманітні соки, повидла, пюре, сухофрукти. Перед переробкою, яблука та інші культури проходять ретельну обробку. Виготовлену продукцію перевіряють в спеціальній лабораторії.
 
– Це фермерське господарство забезпечує роботою понад 3000 людей. Відповідно, це - сплачені податки у бюджети різних рівнів та підтримка армії. Тут також налагоджена активна співпраця з багатьма країнами - експортує вирощену продукцію в понад 20 країн світу. Таким чином у державний бюджет йдуть валютні надходження, що не менш важливо для стійкості економіки. Успіх підприємства був би неможливим без дбайливого господаря. Завдяки Петру Івановичу Гадзу - Герою України, підприємство розвивається та підтримує економіку України! – зазначив Володимир Болєщук.
 
Також він додав, що приїзд представників Латвійської Республіки дасть ще один поштовх до співпраці зі ще однією європейською країною, куди будуть постачати продукцію українського виробника.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.