За купівлю паїв можна буде розраховуватись готівкою, – тернопільський нардеп

Опубліковано в Економіка 20.05.2022
На черговому засіданні Комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики розглядали законопроект № 6199 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення положень стосовно вчинення нотаріальних та реєстраційних дій в процесі набуття прав на земельні ділянки».
 
Члени Комітету одноголосно підтримали документ до другого читання.
 
Про це повідомив нардеп з Тернополя Андрій Богданець.
 
– Зокрема, одне з основних завдань законопроекту – спростити процедуру набуття у власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення садівництва та особистого селянського господарства шляхом дозволу проводити розрахунки готівково та скасування обтяжливої перевірки таких набувачів. Далі – голосування у залі! Також, на засіданні обрали нового Голову підкомітету з питань інновацій та інфраструктури в сфері агропромислового комплексу, ним став – Гузенко Максим, якого я щиро вітаю. Переконаний, що його професійний досвід і організаторські здібності дозволять належним чином виконувати свої обов’язки,  зазначив Андрій Богданець.  

Прокоментувати:

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.