Майже 70 мешканців Тернопільщини побували на особистих прийомах

Опубліковано в Економіка 19.08.2019

Упродовж січня-липня 2019 року посадові особи Головного управління ДФС у Тернопільській області провели 69 особистих прийомів громадян. Це на три прийоми більше, ніж у відповідному минулорічному періоді.

Зокрема, очільник обласного фіскального відомства провів три особистих прийоми громадян, його заступники – 9, інші посадові особи – 57.

На особистий прийомах побували 26 підприємців, 15 громадян іншого соціального стану (керівники/бухгалтери), 12 громадян, соціальний стан і категорію авторів звернень не визначено, 9 пенсіонерів, 3 одиноких матері. Особисто звертались також робітник, безробітний, екс-працівник фіскальної служби, фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність.

За результатами проведених особистих прийомів громадянам надали 69 усних роз’яснень.

Нагадуємо, що записатись на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна за телефоном: (0352) 43-46-33.

Сектор комунікацій Головного управління ДФС у Тернопільській області

Прокоментувати:

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.