У Тернополі вшанували пам'ять нацгвардійців Андрія Петльованого та Олександра Данилюка, які загинули рік тому

Опубліковано в Війна Автор  soroka 08.08.2024

Минають роковини з дня загибелі нацгвардійців Андрія Петльованого та Олександра Данилюка.

На Микулинецькому кладовищі у Тернополі на місці поховання старшого сержанта Олександра Данилюка та старшого солдата Андрія Петльованого зібралися рідні, побратими та друзі аби покласти квіти та вшанувати світлу пам'ять Героїв, які віддали свої життя за суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України, повідомили на сторінці 2 Галицької бригади Національної гвардії України.

«Сьогодні тут, поміж нас - родина, рідні та друзі Олександра та Андрія. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про мужніх захисників стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови в скорботі!» – каже капелан підрозділу Національної гвардії отець Володимир.

Старший сержант Олександр Данилюк та старший солдат Андрій Петльований загинули 6 серпня 2023 року від прямого попадання танкового снаряда в місце розташування особового складу.

Прокоментувати:

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.