Копію помешкання Богородиці освятили на Тернопільщині (відео)

Опубліковано в Відеоновини 01.09.2017

У Духовному Марійському центрі Зарваниця завершили спорудження храму з копією помешкання, в якому жила Богородиця у Назареті.

- Проект здійснено за оригінальними розмірами назаретської хатини Божої Матері, яка розташована у місті Лорето, що в Італії. Згідно переказів, саме у цьому будинку відбулася подія Благовіщення, коли архангел Гавриїл благовістив Пречистій Діві Марії про народження Божого Сина, - повідомляють у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ.

Впродовж шести років тривало будівництво копії помешкання Богородиці, а наприкінці серпня цього року відбулося освячення храму та дублікату назаретської домівки.

Відео: Живе Телебачення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.