Версія для друку

Тернопільський армреслер Олег Жох поступово відновлюється після трагічної ДТП у Рівному (відео)

Опубліковано в Відеоновини 28.01.2019

Трагічна ДТП 14 листопада 2018 року сколихнула чи не всю Україну. В автомобільній катастрофі загинув відомий кременецький багаторазовий чемпіон світу та Європи з армрестлінгу Андрій Пушкар. У машині разом із ним перебували ще двоє пасажирів – також відомий чемпіон з армспорту Олег Жох та його батько. Олег – єдиний, хто вижив, зараз відновлюється після аварії.

Як розповідають журналісти UA:Рівне, після нейрохірургії та реанімації спортсмен вже півтора місяці відновлюється у реабілітаційному центрі Чайка. Близько чотирьох тижнів тому він почав самостійно ходити, а нещодавно – відновлювати функціональність прооперованої руки.

Нагадаємо, що 14 листопада на трасі «Київ-Чоп» на Рівненщині трапилася ДТП із летальними наслідками. В результаті аварії дорогою до Польщі на Кубок світу серед професіоналів «Золотий Тур»  загинули п'ятнадцятиразовий чемпіон світу та шістнадцятиразовий  чемпіон Європи з армреслінгу Андрій Пушкар та батько Олега Жоха - Олександр Комаревич. Самого Олега доправили із важкими травмами до лікарні. У спортсмена була закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, зламане ребро та закритий перелом кісток лівого передпліччя. Після ДТП він впав у кому.

Відео: телеканал UA:Рівне.

Фото: з відкритих джерел.