Тернопільські картингісти привезли кубок з престижного чемпіонату в Румунії (фото)

Опубліковано в Спорт Автор  soroka 04.10.2024
Тернопільські картингісти привезли кубок з чемпіонату в Румунії.
 
Нагадаємо, у вересні в Бухаресті відбувся 6 етап чемпіонату Румунії з картингу. Участь у змаганнях взяли тернопільські пілоти Захар Сліпченко та Дмитро Пеньківський.
 
Про це «Тернополянам» розповів їх наставник, очільник Федерації картингу Тернопільської області та тренер команди «Black Racing team» Микола Чорний.
 
У результаті нелегкої боротьби за перемогу Захар Сліпченко виборов 3 місце, а Дмитро Пеньківський увійшов в десятку найкращих.
 
– На чемпіонат Румунії з’їжджаються найперспективніші картингісти з різних країн. Це дало змогу нашим пілотам після тривалої перерви внаслідок коронавірусу та війни випробувати свої сили і позмагатися з найсильнішими. Результатом я дуже задоволений, –зазначив Микола Чорний.  
 
Наразі тернопільські пілоти готуються до наступного чемпіонату з картингу, який відбудеться в Італії.
 
– Ми не йдемо на канікули в холодну пору року, а намагаємося брати участь у всіх можливих змаганнях. Це допоможе весною бути у формі та продовжувати боротися за кубки, –додав Микола Чорний.
 

Прокоментувати:

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.