Тернопільські лижники — серед переможців всеукраїнських змагань

Опубліковано в Спорт Автор  soroka 26.03.2024

З 19 по 21 березня в смт Ворохта Івано-Франківської області відбулися змагання зі стрибків на лижах з трампліна, а саме: Чемпіонат України серед юнаків та дівчат старшої вікової групи на трампліні К-75 м, Чемпіонат України серед юніорів та юніорок і Всеукраїнські змагання «Юнацький Кубок ФЛСУ».

Учні комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна ДЮСШ із зимових видів спорту» успішно виступили на змаганнях.

На Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат учень Тернопільської обласної ДЮСШ із зимових видів спорту Пилипчук Денис виборов «золоту» нагороду, а Ільчук Дарина — «бронзову».

На чемпіонаті України серед юніорів та юніорок на трампліні К-90 м. чемпіоном став Чеболда Ілля і «срібну» нагороду виборов Пилипчук Денис.

В командних змаганнях на трампліні К-75 м ІІ місце зайняла команда Тернопільської області, в складі якої виступали учні школи Шовкопляс Олександр, Пилипчук Денис та Чеболда Ілля.

На трампліні К-75 м Чеболда Ілля підтвердив свій чемпіонський титул, а Пилипчук Денис зайняв ІІ місце.

Також на Всеукраїнських змаганнях на трампліні К-30 м чемпіонкою стала учениця школи Цибульська Олена.

Джерело: ТОР

Прокоментувати:

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.