У Тернополі готують справжнє велосвято

Опубліковано в Життя краю 27.05.2016

5 червня на Театральному майдані о 10:00 велогромада м. Тернополя буде проводити традиційну спортивно-просвітницьку акцію “Всеукраїнський Велодень 2016”. У програмі свята:

      Велопробіг вулицями міста.

●      Показові виступи спортсменів.

●      Змагання із велоспринту.

●      Велопікнік.

Слоган свята: “Приїжджай сам та запрошуй друзів!!!”.

Акція ініційована ГО “Асоціація велосипедистів Тернопілля”, ГО “Велоакадемія” ГО “Файні мандри”, ТОЦФЗН "Спорт для всіх", активом спільноти “Терен”, спільнотами велосипедистів “Шприха” і “Тернопільські велосипедні покатушки” та проводиться за підтримки Управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту Тернопільської міської ради.

Всеукраїнський Велодень - це головне свято велосипедистів. Тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїжджають центральними вулицями міст та містечок України для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя, безпеки та порозуміння з водіями на дорогах. Масовість акції демонструє необхідність створення цивілізованих та безпечних умов для велосипедистів за європейськими стандартами.

Контакти організаторів:

Антон Одобецький, голова АВТ: 050 611 35 58, 097 456 14 78, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 Михайло Онишків, заступник голови АВТ: 098 020 94 68, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.