Незвичайними букетами тернополянки можна і ласувати, і милуватися (фото)

Опубліковано в Життя краю 13.09.2018

Талановита тернопільська умілиця Юлія Севеніка (Yulia Sevenika) із фруктів та цукерок створює пишні та яскраві букети, які є доречними подарунками до будь-якого свята.

Тернополянка вперше побачила такі вироби в Інтернеті. Самотужки освоїла техніку створення «смачних» букетів і вже близько три роки виготовляє їх на замовлення.

У мене замовляють букетики як жителі Тернопільщини, так і люди з інших областей України. Здебільшого купують цукеркові букети, саме тому я і виготовляю більше таких. Коли працюю над букетом, кожну цукерочку акуратно загортаю в паперову обгортку, аби не було важко виймати смакоту. Ніколи не рахую час, який витрачаю на  виготовлення одного букета. В мене є маленька дитина, тож я трішки відволікаюся на її виховання, а трішки на роботу. Коли виготовляю букет, то роблю його таким, щоби після того, як людина з’їсть цукерки, виріб не втратив форми і продовжував приносити людям естетичну насолоду, — поділилася пані Юлія.

Дівчина наголосила, що клієнти замовляють в неї як авторські букети або просять зробити виріб за власними ескізами.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.