З-під рук тернополянки постає справжня краса у вигляді ляльок, м’яких іграшок, еко-сумок (фото)

Опубліковано в Життя краю 12.09.2018

Після 18 років роботи бухгалтеркою тернополянка Ольга Гасай звільнилася, а її основним заняттям стало створення інтер’єрних та ігрових ляльок ручної роботи, іграшок – м’яких зайчиків. Невдовзі жінка розширила власний асортимент витворів власноруч та почала виготовляти еко-сумки.

Як поділилася майстриня художнього моделювання пані Ольга, яка зараз працює під брендом «OLINI LYALKY», у 2013-му вона вирішила зробити своїми руками перші м’які витвори, аби відволіктись від основної роботи, яка вже стала рутинною та менш цікавою.

Ще змалечку мені подобалося щось творити, наприклад, шити одяг для ляльок. Коли бабуся інколи щось шила, то я охоче спостерігала за її роботою, доки не навчилась шити сама. Саме перебуваючи в декреті я почала цікавитися, як потрібно виготовляти ляльки та інші м’які іграшки. Першу ляльку спробувала зробити для доньки. Робота за спеціальністю мені ставала все більш не цікавою і виконувати повсякденні завдання – писати звіти й баланси вже не хотілося. Натомість прагнула творити, тож у 2017 році вирішила звільнилася з посади головного бухгалтера, аби далі могти розвиватися у своєму творчому напрямку. Те, чим займаюся зараз, мені до душі. Я щаслива, що реалізую свої мрії, творчі задуми в життя. На сьогоднішній день у мене багато ідей, які прагну втілити в життя, —  поділилася майстриня.

Жінка впевнена, що в кожній людині є прихований талант. Але не всім вдається його розпізнати. Якщо ж уважно прислухатись до внутрішнього голосу чи зробити крок за покликом серця, то надалі, думаю, вам не доведеться шкодувати.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.