У дворі жителя Тернопільщини із бетону "виросла" велика казкова композиція (фото)

Опубліковано в Життя краю 10.09.2018

Неповторні скульптури з бетону – героїв мультфільмів, казок можна побачити у дворі  жителя села Кровінка на Теребовлянщині Олега Котика. Оригінальні вироби є плодом багатої фантазії чоловіка, яку той втілює в життя з 2017-го року.

Біля свого обійстя талановитий майстер створює незвичайну альтанку, яку прикрашають казкові персонажі – білка з «Льодовикового періоду», єноти.

Виготовлення витворів із бетонів – моє головне заняття та хобі. Займаюся класичною скульптурою з 2005-го року,  а з 2014-го перейшов на створення казкових скульптур. За роки невтомної праці над виробами я добре відшліфував свою майстерність, створивши більше 100 виробів різного формату. Саме над альтанкою, яку встановлюю в себе на подвір'ї, я працюю найдовше – досі займаюся нею. Коли проектую, чим прикрасити свою альтанку, моя фантазія може добре «розгулятися». Я можу вигадувати все, що завгодно – що існує і чого немає в світі, а лише зустрічається в мультфільмах, — розповів умілець.

Пан Олег додав, що над альтанкою працює не сам – у роботі йому дуже допомагають дружина Оксана та брат Руслан.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.