У Тернополі діє особливе таксі, яке перевозить хвостатих, пернатих, чотирилапих …

Опубліковано в Життя краю 06.09.2018

Тернополянам, які мають габаритних тварин та зіткнулися із проблемою перевезення своїх чотирилапих на великі відстані, відтепер не варто перейматися, адже у Файному місті вже понад чотири місяці діє, зоотаксі. Власником особливого транспорту є тернополянин В’ячеслав Олієвський, який після домовленості з господарями може перевозити тваринок на будь-які відстані – як у межах міста, так і в різні куточки України.

Як розповідає чоловік, задум заснувати незвичайне таксі у Файному місті виник в нього тому, що сам тримає великих собак і добре розуміє, наскільки їх важко перевозити. До того ж, інші господарі чотирилапих неодноразово скаржилися, що таксисти неохоче беруться везти людей із тваринами і навіть відмовляються приїжджати за адресою.

Свою машину переобладнав для того, аби створити в ній спеціальне місце для тварин. Моє авто має розділяючу штору, яка за потреби може підніматися та опускатися. Також є багажник, у якому доволі багато місця і де тварина через віконце буде бачити, куди їдемо. Мій транспорт доволі комфортний та місткий. Найбільше за увесь час роботи таксистом мені доводилося перевозити разом сімох собак: чотирьох тварин у багажнику і трьох у салоні. З нами тоді ще їхало чотири пасажири. Щодо тварин, яких можна перевозити у транспорті, я не ставлю обмежень. Звичайно, найбільше доводиться возити собак, проте перевожу й інших, наприклад, котів. Ну, крокодила поки що транспортувати не замовляв ніхто, — розповів В’ячеслав.

Чоловік підмітив, що він працює у службі таксі 579 і якщо люди просять його перевозити тварин у межах міста, то мінімальний проїзд вартуватиме 45 гривень. Звісно, якщо відстань значна, доводиться доплачувати відносно того, скільки часу набіжить на лічильнику. Якщо ж потрібно їхати за межі міста, то за вартість транспортування пасажир домовляється із паном В’ячеславом індивідуально.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.