П’ятьма медалями тернопільські боксери уславили Файне місто на всеукраїнському змаганні

Опубліковано в Життя краю 04.09.2018

Традиційний відкритий всеукраїнський турнір з боксу «Азовець 2018» пам’яті В.Г. Сердяєва був для тернопільських боксерів особливо вдалим, адже після змагань хлопці повернулися до рідного міста із золотими та бронзовими медалями.

Разом із сильнішими хлопцями з різних міст України одними із кращих виступили тернопільські боксери в Кирилівці, що на Запоріжчині.  Хлопці показали високий рівень майстерності та повернулися додому із двома золотими і трьома срібними медалями.  

Зокрема, золоті медалі на престижному турнірі в Кирилівці здобули Максим Кармаліта і Тарас Яцишин. Троє інших спортсменів – Микола Загородний, Ярослав Шнуровський та Олег Юрковський здобули бронзу, поступившись у напружених поєдинках лідерам збірної.

Варто зазначити, що бокс — контактний вид спорту, єдиноборство, в якому спортсмени наносять один одному удари кулаками в спеціальних рукавичках. Рефері контролює бій, який триває до 12 раундів. Перемога боксера у випадку, якщо суперник збитий з ніг і не може піднятися протягом десяти секунд (нокаут) або якщо він отримав травму, яка не дозволяє продовжувати бій (технічний нокаут).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.