Версія для друку

Джамала у Тернополі виступить за підтримки відомого аграрного підприємства «Добрий Самарянин»

Опубліковано в Життя краю 18.05.2016

Вже цього тижня, 20 травня, Джамала виступатиме з концертом у тернопільському Березолі.

Перший після перемоги на Євробачення виступ пройде у нашому місті.

Як розповідають організатори Юрій Гаврилюк та Юрій Хацановський (агенція «Шо Шоу»), ще до фіналу головного пісенного конкурсу Європи половина квитків на концерт була розкуплена. Одразу після результатів, вільних місць майже не залишилося, частина квитків заброньована.

Програма виступу називається «Шлях додому», основу її складають композиції з альбому «Подих», окрім того вона включатиме сингли з  платівок «All or Nothing» та «For Every Heart» та ЕР «Дякую». Також Джамала виконає і пісню, що принесла Україні перемогу -  “1944” про депортацію кримських татар у 1944 році.

Концерт став можливим завдяки підтримці генерального партнера зі Забаражчини – приватному агропромисловому підприємству «Добрий Самарянин», в особі її директора - Володимира Кравця.

 

- Ми були раді забезпечити візит Джамали до Тернополя, я вважаю, що саме такі виконавці, які відкрито підтримують свою країну, не бояться публічно висловити свою позицію - мають бути на нашій естраді. Ця молода виконавиця не просто перемогла на Євробаченні, вона продемонструвала українську самобутність, глибину нашої душі і культури, що як не це дасть відпір нашому фізичному, а головне - ідеологічному ворогу, - переконаний Володимир Кравець.