У центрі Тернополя діти перевтілюються у поліцейських (фото)

Опубліковано в Життя краю 05.07.2018

Виставка зброї, поліцейські автомобілі, багато ласощів та спілкування з дітлахами – усе це для тернополян організували правоохоронці до Дня Національної поліції України.

Дійство розпочалось на Театральному майдані о 11-й годині і триватиме до 13-ої. Уже з перших хвилин до експозицій один за одним почали підходити діти, аби приміряти шоломи, розгледіти рації та зброю.

Свої експозиції представили управління «КОРД» ГУНП в Тернопільській області, вибухотехнічний відділ, кінологічний центр, Управління поліції охорони, та рота поліції особливого призначення ГУНП в Тернопільській області.

– Ми представили експозицію вибухотехнічного відділу, на якій є багато того, що ми вилучаємо на території області, а також те, що нам привозять зі Сходу. Частину таких небезпечних предметів вже знищили. Наша виставка покаже тернополянам, які вибухонебезпечні предмети можуть бути на території області. Також ми розповідаємо людям, яких предметів взагалі не варто торкатися, аби запобігти нещасному випадку, – розповів представник вибухотехнічного відділу ГУНП в Тернопільській області, старший лейтенант Володимир.

Окрім цього, на Театральній площі правоохоронці розташували стіл з ласощами. Кожен охочий може підійти, отримати гостинця і написати побажання для поліцейських.

– Свято Національної поліції відзначають 4 липня, але ми вирішили присвятити цій даті сьогоднішній день. Ми вийшли на Театральну площу, аби поспілкуватись з людьми. Під час такої комунікації поліцейські можуть почути від населення як позитивні, так і негативні відгуки про свою роботу. Якщо ми десь не допрацьовуємо, то в майбутньому, завдяки таким заходам, виправимо ситуацію, – поділилася інспектор із зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Тернопільській області Олександра Мялковська.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.