Тернополянин Андрій Антонюк із золотом тріумфував на змаганні

Опубліковано в Життя краю 26.06.2018

Навіть найсильніших суперників зумів покласти на лопатки тернопільський майстер спорту міжнародного класу Андрій Антонюк, який захищав честь Тернопільщини на чемпіонаті України з греко-римської боротьби серед дорослих борців.

Протягом 22-24 червня змагання проходили у Черкасах та зібрали на одній спортивній локації сильніших борців з Усієї України. За нагороди у своїй ваговій категорії в СК «Будівельник» змагалися понад 200 спортсменів.

У чотирьох сутичках помірявся силою із супротивниками й тернопільський борець Андрій Антонюк, який неодноразово виборював медалі для рідної області. Хлопець гідно позмагався з найсильнішими спортсменами країни і таки виборов путівку на світовий чемпіонат.

Юний переможець є представником школи вищої спортивної майстерності та займається в Тернопільській дитячо-юнацькій спортивній школі у тренерів Андрія Телебана та Віталія Ліщинського.

Наш чемпіон – непростий борець, який неодноразово з міжнародних змагань привозив додому медалі за призові місця. Тільки на цьому турнірі хлопцю непросто було «обійти» суперників, адже Андрію випало позмагатися з рівними по силі хлопцями. Три сутички хлопець мав одного дня, а остання фінальна – наступного. Як і кожен добрий тренер, упродовж змагань я підтримував спортсмена настановами, порадами. Ми вірили у перемогу нашого борця і він не підвів наших сподівань. Перемога у Черкасах увінчалася для Андрія не тільки золотом, але й можливістю взяти участь у Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби, який у жовтні цього року пройде в Угорщині, — розповів Віталій Ліщинський.

Тренер наголосив, що пишається здобутками та майстерністю борця, адже саме завдяки таким хлопцям, як Андрій Антонюк, греко-римська боротьба у Тернополі відроджується та прославляється.

 

Фото - з сайту Федерації греко-римської боротьби 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.