На «Рибацьких розвагах» тернопільські рибалки стали найпрудкішими ловцями (фото)

Опубліковано в Життя краю 15.06.2018

На водоймі в районі села Романівка, що на Теребовлянщині, 10 червня відбувся фестиваль «Рибацькі розваги», який зібрав біля води рибалок із трьох областей України, серед яких у підсумку першість дісталася й тернополянам.

Зокрема, спільний азарт від улову протягом дня об’єднав 23-х риболовів з Тернопільської, Чернівецької та Вінницької областей. Не одну годину досвідчені учасники із невеликим хвилюванням слідкували за поплавком, що не проґавити улов.

Аби подивитися на мастаків з риболовлі, побажати вдалого «полювання» та поділитися цінними порадами, до Романівки приїхав і неодноразовий учасник та переможець змагань з риболовлі Денис Гутарев, який провів майстер-клас для учасників фестивалю.

Під завершення заходу судді обрали трьох кращих рибалок, яких нагородили кубками та медалями. Перше місце посів гість із Чернівців Юрій Ткачук. Другим став затятий тернопільський рибалка, керівник фідерного напрямку ТОФРС Руслан Грицина, а третє – представник ТРГО Ігор Музичка. До п’ятірки кращих зарахували і представника магазину «Все для рибалки» Юрія Скоропада.

Рибалка мене захоплює ще з дитинства. Навіть не так захоплює, як дає певний азарт. Ти особливо відчуваєш його, коли закидаєш наживку, обираєш вдале місце кльову та слідкуєш, чи вдалося тобі перехитрити рибину й заманити її у свою пастку. А потім чекання і ось – наживка з рибиною у тебе в руках. Риболовля, без сумніву, є невід’ємною частиною спорту, адже подібний азарт людина може відчувати лише під час участі в якихось спортзмаганнях, — розповів один із переможців Руслан Грицина.

До слова, організатори фестивалю «Рибацькі розваги» також мають на меті провести у Тернополі подібний захід з лову риби на поплавчанку.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.