У Тернополі солодкі подарунки отримали 120 дітей пільгових категорій

Опубліковано в Життя краю 30.05.2018

До Міжнародного дня захисту дітей, який відзначають 1 червня, понад 100 хлопчиків та дівчаток у тернопільському «Палаці кіно» отримали солодкі подарунки та переглянули мультфільм.

Такий захід для дітей пільгових категорій служба у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради організовує вже вкторе.

– Уже стало доброю традицією проводити різного роду святкування з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Сьогодні на дітлахів чекає концертна програма, перегляд мультфільму та солодкі сюрпризи. На захід ми запросили дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей. Це – діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, усиновлені діти, діти, які виховуються у прийомних сім’ях, а також діти із сімей учасників АТО, – розповіла начальник служби у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради Зоряна Здеб.

З вітальним словом до гостей звернувся й очільник Тернополя Сергій Надал.

– Міжнародний день захисту дітей – ще один привід нам усім дорослим задуматись, чи достатньо ми робимо для того, щоб наші діти були щасливі, зростали духовно, морально та культурно розвинутими. У цей день закликаю усіх пам’ятати, що десь є діти, які потребують додаткової уваги. Необхідно допомагати їм та робити щасливими, – зазначив Сергій Надал. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.04.2024 soroka
Не лише за бюджетні кошти: Надал особисто від себе передає допомогу на фронт
На днях мер Тернополя Сергій Надал передав бійцям 16-го окремого батальйону генератор та старлінк з…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.