У Тернополі картингістам зі всієї України вручили 99 медалей (фото)

Опубліковано в Життя краю 21.05.2018

У Тернополі завершились Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з картингу, які відбувались упродовж двох днів – 18-20 травня.

Понад 70 спортсменів віком від 6-ти років боролись за першість на картинговій трасі біля Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

– Мабуть, найбільшим здобутком на сьогодні є те, що участь у змаганнях взяли маленькі діти та ветерани українського картингу не тільки з Тернопільщини, але й з інших невеликих міст та селищ України. Картингісти приїхали до Тернополя та продемонстрували високі спортивні результати, – зауважив голова колегії спортивних комісарів Іван Кіяниченко.

У підсумку змагань перше місце виборола команда з Волині, друге – з Чернівців, а третє – картингісти з Тернополя.

– Я займаюсь картингом з 10-ти років. Коли вперше спробувала сісти за карт, потім більше так і не змогла відмовитись. Мені дуже подобається цей вид спорту, бо, коли сідаю за кермо, всі думки відходять на задній план. Хочеться лише їхати якнайшвидше, – поділилась учасниця змагань з Хмельницької області Діана Гречана.  

Загалом вчора картингістам зі всієї України у Тернополі вручили 99 медалей.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.