У Тернополі нагородили майже 40 найкращих науковців

Опубліковано в Життя краю 17.05.2018

Сьогодні, у День науки, очільники краю нагородили науковців та молоду наукову еліту Тернопільщини.

Загалом почесні грамоти та відзнаки від голови Тернопільської ОДА Степана Барни та заступника очільника обласної ради Любомира Крупи отримали 38 вчених, 17 з яких – студенти, магістранти та аспіранти закладів вищої освіти Тернопільської області.

– Мені уже вкотре приємно бачити тут людей, які віддають своє життя науці. Ви створюєте економічний та науковий потенціал Тернопільської області. Як в академічній, так і в практичній складовій є багато наукових центрів, де люди проводять дослідження у сфері науки і дають результати. Дякую за те, що ви створюєте обличчя нашої науки, формуєте науковий потенціал нашої області. Ми також зацікавлені, щоб на Тернопільщині репродукували ідеї та проводили дослідження, які дадуть можливість перетворити область в центр наукових досліджень, – звернувся до науковців очільник ТОДА Степан Барна.

За словам голови Тернопільської ОДА, в області налічується 1777 кандидатів наук та 312 докторів наук. Частина з них задіяна в академічній складовій, решту – у практичній.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.