Недорого тернополяни купляли цінні речі, аби допомогти безпритульним тваринам (фото)

Опубліковано в Життя краю 30.03.2018

Картини, книги, сувеніри, сумки, іграшки, біжутерію мали можливість придбати тернополяни на благодійному гаражному розпродажі, який вкотре відбувся 25 березня  у ТРЦ «Подоляни».

Речі, які люди могли побачити на торговельно-благодійній локації, вкотре принесли небайдужі тернополяни волонтерам з центру допомоги бездомним тваринам «Вірні Друзі». А кошти, які благочинці зібрали завдяки розпродажу, підуть не тільки на допомогу безпритульним меншим друзям, але й поповнять рахунок майбутнього притулку для тварин.

— В ТРЦ «Подоляни» ми не вперше організовуємо гаражні розпродажі. Цього разу в нас було дуже небагато часу для збору речей. За тиждень до проведення заходу ми подали інформацію про початок збору, тож за кількістю представлених товарів березневий розпродаж мабуть що поступився попереднім. Тільки я вважаю, що будь-який результат від праці кращий, аніж коли нічого не робити. До того ж розпродаж вдався, адже завдяки чуйним людям нам вдалося зібрати 3 410 гривень. З них 2 000 буде перераховано на рахунок притулку, а 1410 гривень – на поточні потреби наших підопічних, — розповіла організаторка благодійного розпродажу та засновниця БФ «Вірні друзі» Алла Ляпандра.

Благодійниця зазначила, що оскільки книги серед людей є завжди в попиті, найбільше гостей на недільному розпродажі підходило до столика з книжками. За словами пані Алли, було й таке, що одна жінка принесла для розпродажу благодійний пакет з речами, а інша пані через певний час придбала цей пакунок.

Алла Ляпандра висловила щиру подяку небайдужим жителям Тернопільщини за те, що ті щиро вболівають за долю братів наших менших – неодноразово приносять речі для благодійного розпродажу, приходять і купують товар чи навіть безкорисливо кидають кошти у скриньку для пожертв.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.