У Тернополі велике різноманіття якісних речей містяни могли придбати за доступними цінами (фото)

Опубліковано в Життя краю 13.03.2018

Купити добротний одяг, взуття, сумки чи навіть прикраси тернополяни мали змогу на весняному гаражному розпродажі, який вдруге відбувся в арт-барі «Коза».

На заході у стінах закладу тернополяни могли відвідати до 15 локацій з чоловічими та жіночими товарами, починаючи від біжутерії та закінчуючи парфумами власного виробництва.

— Вже приблизно рік я займаюся парфумерством і в мене, до речі, непогано виходить, адже друзі хвалять мої аромати. Якщо парфумерні вироби традиційно поділяють на чоловічі та жіночі, то я не класифікую свої парфуми за таким принципом. Про гаражний розпродаж я дізнався дещо пізно, тому вирішив долучитися до заходу майже перед його проведенням. Аби представити нині тернополянам щось нове, цікаве, мені довелося в незначний термін виробити декілька видів парфумів. До речі, один із ароматів, які тут пропоную своїм покупцям, я довершив лише нині зранку. Зауважу, що продаж власних витворів приносить зовсім інші відчуття, аніж коли ти даруєш їх друзям, — розповів один із учасників гаражного розпродажу Орест Дмитрик.

Пан Орест зауважив, що ціни на його товари коливаються від 75 до 175, що є набагато дешевше в порівнянні з цінами на брендові парфуми. Хлопець додав, що продає свої вироби вперше, адже раніше для нього парфумерство було лише хобі.

За словами організаторів розпродажу, весняний захід було проведено не тільки для того, аби тернополяни могли купити, обміняти чи навіть отримати в подарунок бажану річ, але й щоб весело і з користю провести вихідний.

Ми вирішили влаштовувати розпродажі один раз у сезон, адже, як бачимо, такі заходи є популярними, особливо серед молоді, та збирають чимало відвідувачів. Попередній зимовий розпродаж ми проводили на початку грудня. Якщо подібні заходи організовують у нашому місті переважно як благодійницькі, то ми не ставили перед собою благочинну мету. На що тернополяни витратять вторговані кошти – вирішувати їм, — зазначила співорганізаторка заходу Таїсія Антонюк.

Дівчина підмітила, що, через незначний розмір приміщення закладу,  до сезонних розпродажів у «Козі» може долучатися лише до 15 бажаючих тернополян.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.