«Плями, що заворожують» презентував у Тернополі вінницький художник

Опубліковано в Життя краю 13.02.2018

Понад 30 картин в арт-галереї «Бункермуз» презентував вінницький художник Микола Сорока під назвою «WizуальNi iNтоNaцiї».

За словами митця, експоновані картини – доробок кількох останніх років його роботи.

– Окрім живопису, я інколи пишу музику, але полотна у мене, звісно, на першому місці. У своєму мистецтві я орієнтуюсь на різноманітні сучасні течії. Я часто переглядаю картини відомих світових художників, вивчаю їх. Це допомагає мені у роботі. Деякі мої картини – це плями, що розташовані красиво або не зовсім красиво, однак вони заворожують і кожен знайде в них щось особливе, – розповів Микола Сорока.

Персональні виставки митця відбувались не лише в Україні, але й у США. Окрім цього, багато картин Миколи Сороки знаходяться у музеях та галереях Австралії, США, Німеччини, Польщі, Чехії, Ізраїлю, Португалії, Росії.

– Експоновані картини справді вражають. Мені дуже подобається таке авторське самовираження. Полотна змушують довго вдивлятись у них та шукати сенс. Коли ти знаходиш у них щось своє, то те, що насправді там зображено, відступає на задній план, – поділився відвідувач експозиції Василь.

До слова, тернополяни матимуть змогу відвідати виставку Миколи Сороки до 1 березня. Вхід вільний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.