Чи потрібні атракціони на головній площі Тернополя? (думка місцевих жителів)

Опубліковано в Життя краю 05.01.2018

Напередодні зимових свят у Тернополі облаштували «Зимове містечко». Окрім торговельних наметів з різдвяними сувенірами та смаколиками, на Театральній площі розташували кілька атракціонів – «Автодром», «Клоун», «Гусениця», «Вертоліт» та ін. Кореспонденти «Сороки» дізнались думку тернополян про те, чи варто розташовувати такі розважальні точки саме у центрі міста, а також поцікавились, яка вартість кожного із таких задоволень.

Савка Степан:

– Атракціони викликають у мене незадоволення, адже на Театральній площі дуже шумно. Вони займають багато місця. Я вважаю, що тут забагато різноманітних розважальних пунктів, адже їх відвідує мало людей.

Стрілка Надія:

– Ці каруселі дуже потрібні дітям у святковий час, адже викликають у маленьких тернополян захоплення. Я не погоджуюсь з тими людьми, які заперечують розміщення розважальних локацій. Нехай вони тут будуть та тішать дітей. Багато дітей з села приїжджають сюди. Я сьогодні з онуками відвідала деякі атракціони. Діткам вони дуже сподобались.

Журбик Дарія:

– Я відчуваю незручності на Театральній площі. Я навіть не хочу нею йти. Я виходжу від третьої школи і швидко хочу перейти цю площу. Через каруселі дуже брудно. Цим атракціонам тут взагалі не місце, адже Театрльна площа замала.

Архипова Маргарита:

– Атракціони у центрі міста мені дуже подобаються. Як ми бачимо, усі діти навколо задоволені. Ми з онукою майже кожного дня відвідуємо «Зимове містечко». Ціни на каруселі цілком нормальні. Раз у рік можна собі дозволити таку розвагу.

Один із найпопулярніших атракціонів «Клоун» обійдеться тернополянам у 15 гривень за 3 хвилини. Потяг «Гусениця» та карусель «Вертоліт» – також 15 гривень. Найдешевшою розвагою для дітей будуть дитячі качалки – 10 гривень. Відчути себе «космонавтом» можна за 25 гривень. Найдорожчою розвагою стане оренда однієї машинки на «Автодромі» – 65 гривень.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.