«Свідомими бажаннями» тернополяни завішали ялинку в центрі міста

Опубліковано в Життя краю 26.12.2017

Просвітницька акція «Ялинка свідомості» відбулась у центрі Тернополя вчора, 25 грудня. Організували її ВІ «Активна громада».

Понад сто людей упродовж двох годин мали змогу привітати Тернопіль та тернополян з прийдешніми зимовими святами. Учасники писали на паперових прикрасах побажання миру, злагоди, щастя, любові та вішали їх на ялинку. Окрім цього, усі охочі фотографувались зі святим Миколаєм.

– Напередодні свят ми вирішили поєднати приємне з корисним і подарувати тернополянам трохи новорічного настрою. Така ж акція проводиться одночасно у ще 26 містах по всіх куточках України, – розповідає регіональний координатор ВІ «Активна громада» Тернопільщини Юлія Янчинська.

Як зазначають організатори, мета акції – актуалізувати питання цінностей, свідомого вибору та дізнатися думку населення країни про те, що ж насправді українці хочуть побажати собі та своїм громадам у новому році.

Фото: ВІ "Активна громада".

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.