Тернопільські посткросери встановили рекорд, розіславши листівки у 28 країн світу

Опубліковано в Життя краю 29.08.2017

У честь 477-ої річниці з дня заснування міста у Тернополі встановили новий рекорд під назвою «Наймасовіша розсилка листівок з видами Тернополя в історії Тернополя». Так, у відділенні зв'язку № 25 здійснили погашення конвертів і листівок спеціальним поштовим штампопом  «День міста Тернопіль 46025».

Учасниця тернопільського клубу посткросерів Лілія Матевощук розповіла, що загалом було відправлено листівки з видами Тернополя у 28 країн світу, а точніше – у 130 міст у різних куточках. Загальний кілометраж 420 200 кілометрів. Найвіддаленіша точка, куди відправляли листівки – Нова Зеландія, а це – 17 297 кілометрів від Тернополя. Найближче місто – Велічне, що за 400 кілометрів.

Завдяки ініціативі посткросерів у Австрії, Австралії, Білорусі, Бразилії, Індії, Естонії, Малайзії, Норвегії, Сінгапурі та інших країнах тепер будуть знати пам’ятні місця Тернополя.

Свідоцтво про встановлення рекорду голові тернопільського клубу посткросингу Сергію Ткачову вручив заступник міського голови Леонід Бицюра. 

 - Дуже добре, що в нас є такі ініціативні люди, які розвивають наше місто, які роблять все для того, щоб про наше місто дізнались на багатьох континентах і у всіх країнах світу. 28 країн – це шалений кілометраж. Будемо сподіватись, що отримувачі зацікавляться нашим містом і захочуть сюди приїхати. Очікуємо гостей з усіх цих країн, – зазначив Леонід Бицюра. 

До слова, посткросинг започаткували у Португалії. Саме звідти і було відправлено першу листівку проекту. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.