У парку Шевченка тернополян перевіряли на «мультиспортивність»

Опубліковано в Життя краю 29.06.2017

До дня молоді в парку Шевченка запрацювало «Місто мультиспорту», де всякий охочий міг безкоштовно повправлятися на надувному скеледромі, слеклайні, болдер-тейблі, баланс-борді чи надувних кулях.

Завдяки досить незвичайним спортивним локаціям, 25 червня тернополян ознайомлювали та залучали до неординарних видів спорту.  Особливо цікавим для тернополян був бамперол – вид футболу, в якому на учасників одягали спеціальні надувні сфери, запускали всередину сфери повітря,  й у цьому вбранні гравець намагався забити м’яч у ворота суперника. В такому «новомодному» футболі не побоялася взяти участь навіть тернопільська спортсменка Лілія Проць.

 Не менш захоплююче виглядало, коли найсміливіші тернополяни старалися досягти вершини на надувному скеледромі чи намагалися втримати рівновагу на баланс-борді. Хто не зумів утриматися на суші, міг долучитися до водних видів спорту: веслуванніна байдарках, каное й каяках, плаванні на катамаранах та сапах.

- Ми проводимо святкові, у тому числі й спортивні заходи до Дня молоді ще з минулого тижня. Зокрема, 23 червня організатори нагороджували 20 кращих молодих людей області та представників молодіжних громадських організацій. Наступного дня спільно із пейнтбольним клубом «Легіонер» та ГО «Молодіжний Націоналістичний Конґрес» було організувано 10-й відкритий турнір Тернополя «Кубок Шухевича». В заході взяли участь спортсмени із усієї Тернопільської області. От сьогодні за кошти Тернопільської ОДА та завдяки сприянню громадським активістам й організаціям ми привезли до парку Шевченка «Містечко мультиспорту» – надувні кулі, баланс-борди, краяки та інші спортивні  розваги, – поділився інформацією начальник відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний.

Окрім спортивних заходів, на недільному містечку мультиспорту також відбулися різноманітні майстер-класи для дітей і молоді з плетіння ляльок-мотанок, браслетів та унікальні ярмарки. 

 

Анна Семенків

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.