«Я не планував», – В’ячеслав Негода про своє призначення на посаду голови Тернопільської ОДА 

Опубліковано в Життя краю 03.09.2024
З 24 серпня В’ячеслав Негода офіційно призначений на посаду голови Тернопільської обласної державної адміністрації.
 
Учора, 2 вересня, він вперше зустрівся із представниками медіа Тернопільщини. Під час зустрічі В’ячеслав Негода розповів про своє призначення.
 
– Я не планував (ред. очолювати Тернопільську ОДА), але хто сьогодні хоче йти на фронт? Скажіть, багато таких є? Добровольці, які хотіли, вже давно пішли. Всіх інших – обов’язок. Якщо це (ред. призначення на посаду голови ОДА) розглядати як мій обов’язок, то я його прийняв. Я приїхав сюди, буду з вами допоки дозволить Бог… Ну і президент, –зазначив Негода.
 
Що стосується Володимира Зеленського, то В’ячеслав Негода розповів, що розмовляв з ним особисто про своє призначення.
 
– Президент ухвалює усвідомлені рішення. Я мав можливість спілкуватися з ним на цю тему.  Відчуваю величезну відповідальність за нашу область. Хочу, щоб сюди приїжджали брати приклад,  додав новий очільник Тернопільської ОДА.
 
Поступово В’ячеслав Негода буде представляти свою команду.
 
– Я не планував, тому в мене поки немає сформованої команди. Частина пропозицій внесені, частина – будуть внесені. За тиждень мені вже дещо зрозуміло. Мене цікавить професійність, відданість своїй справі, відповідальність. І, не дай Боже, тільки в думках з’явиться те, що тут відбувалося в області, це треба руки рубати по лікті або разом з головою. Оце дуже важливо, –наголосив В’ячеслав Негода.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.