Почесну нагороду в День незалежності вручили військовому Артему Комісарчуку, який пройшов полон та ампутацію ноги

Опубліковано в Життя краю 28.08.2024
Почесну відзнаку Тернопільської обласної ради у День незалежності отримав військовий Артем Комісарчук.
 
Артем Комісарчук став на захист України ще у 2014 році. Того ж року потрапив у полон разом із побратимами під Іловайськом. Вже у 2022 знову пішов на фронт і під час виконання бойового наказу отримав важке поранення ноги, через яке медикам довелося ампутувати кінцівку. Зараз чоловік готується до протезування.
 
Дружина Артема – волонтерка «Української команди» Тетяна Комісарчук.
 
– Рівно два роки Артема не було вдома. Коли він виходив 28.08.2022 року з дому, то сказав що має відчуття, що не повернеться вже, але саме на День Незалежності він повернувся, хоч і на пару годин, але зайшов нарешті в ті двері, з яких я його відправляла на війну. 24 серпня – ще й одна з найважчих дат в житті мого чоловіка, бо рівно 10 років тому під Іловайськом він потрапив в полон, де був 1 рік і 15 днів, а сьогодні, за два роки після важкого поранення, повертається в свій дім. Але як і тоді в полоні, так і зараз, після тяжких випробувань, Артем залишається вірним своїй країні, своєму народу,  розповіла Тетяна Комісарчук.  
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.