“Дата наповнена змістом”: у Тернополі презентували виставку-інсталяцію

Опубліковано в Життя краю 15.08.2024

У Тернополі до Дня міста відкрили виставку-інсталяцію просто неба «День міста: дата наповнена змістом».

Тут місцеві майстри презентують ляльки-мотанки, ікони тощо. Також на виставці тернополяни можуть побачити вишиті сорочки з приватної колекції Віри Матковської та фраменти військової зброї.

На одній з локацій представлені кілька артбуків, створених у бібліотеках міста. Завідувач тернопільської бібліотеки для дітей №3 Світлана Ткачук каже, загалом таких артбуків створено вже понад 80, усі вони занесені в Книгу рекордів України.

Такі артбуки виготовляють дитячі та дорослі міські бібліотеки. Зокрема, тут сьогодні представлені артбуки як на релігійну тематику, так і присвячені видатним тернополянам, таким, як: Олег Герман, Галина Шулим, Леся Романчук. Також ці артбуки ви можете побачити в бібліотеках міста, — зазначила Світлана Ткачук.

Побачити виставку містяни можуть біля пам’ятника Івану Франку впродовж дня.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.10.2024 soroka
У Лановецькій громаді на Тернопільщині стартував унікальний проєкт підтримки місцевого бізнесу
У Ланівцях офіційно стартувала програма фінансової підтримки місцевого бізнесу, розроблена в межах Програми USAID DOBRE.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.