У Тернополі читали поезію на драбині (фото)

Опубліковано в Життя краю 01.04.2017

31 березня, у книгарні « Є» відбувся перформанс «Читання на драбині», який провів літературно–мистецький проект «Обмін речовин».

-         Драбина як символ зв’язку неба і землі , також це в пам'ять про мого дідуся, це буде остання місія цієї драбини постояти тут прямо в центрі Тернополя, в книгарні « Є»  - розповідає модератор та керівник заходу  Мар’ян Радковський.

На драбині, яка стояла у книгарні «Є»,  була закріплена камера, що знімала поета позаду , а також знімала увагу та реакцію слухачів.

-         Я зрозумів для себе , що в Тернополі є нові обличчя, нові люди, які пишуть власні тексти, які заслуговують на увагу, більше того, з вас може вирости покоління, яке ще дасть фори усім тим кому вже трошки більше ніж вам, – додає  учасник заходу ,Юрій Матевощук.

В зв’язку з тим , що у Тернополі з’являються нові обличчя, які пишуть поезію  та які готові доносити цю поезію до людей, Мар’ян Радковський, впевнено говорить, що це не останній захід, який вони провели, невдовзі будуть відбуватись нові.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.