У центрі Тернополя відновлять унікальний пам’ятник Ігорю Пелиху

Опубліковано в Життя краю 23.03.2017

Неординарну тернопільську пам’ятку – телевізор, присвячений відомому уродженцю Тернополя, українському телеведучому Ігорю Пелиху, вже скоро повернуть на місце.

Про це розповідає близький друг тележурналіста та відомий громадський діяч Антон Рекуш:

-  Скоріше за все понищили монітор вандали, яким вдалось розбити доволі міцне скло, товщиною приблизно у 2 сантиметри. Через таку витівку невідомі пошкодили тач-скрін та саму матрицю екрану. На разі телевізор Ігоря Пелиха ми вже відремонтували і сьогодні його маємо встановити та підключити. Усі необхідні роботи плануємо завершити приблизно до п’ятої години вечора.

Цю пам’ятку Ігорю Пелиху доводиться ремонтувати не вперше. Цього разу телевізора відновлюють на волонтерських засадах.

 

Нагадаємо,  пам’ятник був встановлений ще 8 травня у 2011 році на стіні будинку, розташованого на розі вулиці Кульчицької та бульвару Тараса Шевченка.

Фото: За Збручем

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.