Презентація книги Ксенії Циганчук «Коли приходить темрява» у Тернополі

Опубліковано в Життя краю 22.03.2017

21 березня у книгарні «Є» відбулася презентація книги Ксенії Циганчук.  Минулого року авторка перемогла у «Коронації слова», її роман отримав «Золотий пістоль» від письменника Андрія Кокотюхи за найкращий гостросюжетний детектив. 

Книгу «Коли приходить темрява» письменниці вдалось написати за півроку, хоча спочатку вона не наважувалася віддавати її на «Коронацію слова», але все таки через деякий час вона відправила і як виявилося - не марно.  Ксенія коротко розповіла сюжет книги і навіть зачитувала уривки із тексу , щоб зацікавити тернополян і заохотити до прочитання цього інтригуючого детективу. Події відбуваються в місті Рівному.  Головному герою доведеться на власному досвіді дізнатись, що відчуваєш, коли тебе переслідують. Детектив наскрізь пронизаний реалістичним зображенням не лише самих персонажів як окремих особистостей та психології їх вчинків, але і сцен вбивств.

 На питання чому саме вона обрала для написання своєї книги жанр детективу, Ксенія відповіла: « Ще з маленьких літ мені подобалось читати книги жанру: фентезі, «жахливчики», власне, детектив, і тому якось інтуїтивно для написання своєї книги я обрала саме жанр детективу».  Також авторка зізналась, що любить пограти з читачами, а саме робити несподівані повороти, тобто коли читач чекає одного, а в творі отримує зовсім протилежне. Продовження другої частини книги «Коли приходить темрява» не планує. Зараз Ксенія Циганчук займається написанням другого детективу, але хоче спробувати себе в написанні інших жанрів, таких як: фентезі, драма, фантастика, жахи.

 

Отож, хто збирається прочитати книгу  «Коли приходить темрява», приготуйтеся до того, що вам забракне повітря, а серце буде шалено битися в очікуванні розвязки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.