Мама загиблого захисника Віктора Мельниченка вручила спеціальну нагороду чемпіону «Тернового поля – 2023» з Тернополя

Опубліковано в Життя краю 23.11.2023
Чемпіон «Тернового поля – 2023» у ваговій категорії до 79 кг Сергій Подолянюк отримав спеціальний приз – годинник. Його спортсмену вручила мати загиблого бійця КОРДу Віктора Мельниченка.

Нагадаємо, Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле» 17-18 листопада відбувався у Тернополі.

Вже традиційно під час змагань вшанували памʼять заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії Віталія Назарчука. Також цьогорічний турнір присвятили тернопільському спецпризначенцю Віктору Мельниченку, який загинув у боях за Бахмут. Участь у турнірі взяли більше сотні учасників з різних куточків України.

19-річний Сергій Подолянюк з села Біла  виборов звання Майстра спорту України з вільної боротьби та став чемпіоном турніру «Тернове поле – 2023» у ваговій категорії до 79 кг. Також борець отримав нагороду «За волю до перемоги».

Вручаючи годинник від начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергія Зюбаненка мати Героя Віктора Мельниченка пригадала, що колись також була на цьому турнірі, адже її син був спортсменом.

– Двадцять років тому я також була на цих змаганнях, бо участь в них брав мій син Віталій. Йому тоді було 12 років. І ось мене удостоїли честі прийти сюди знову, щоб вручити нагороду одному з найкращих та найсильніших спортсменів. Всього тобі найкращого, дитино. Будь завжди здоровий, багато тобі успіхів та перемог,  звернулася до Сергія Подолянюка Надія Мельниченко.

Борець розповів, що у спорті він з дитинства. Дякує за це своїм батькам та тренеру.

– Боротьба – вид спорту, у якому задіяні всі сторони особистості – мязева, силова, інтелектуальна. Як на мене, це найкращий вид спорту, де можна себе проявити. Дякую батькам, які віддали мене на боротьбу ще у 1 класі. Цієї перемоги не було б без мого тренера Валерія Красовського, який працює зі мною вже 13 років, – наголосив Сергій Подолянюк.  

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.