«Людина зашпорталася в штрафному і ставлять пеналь?» Як «Дністер програвав в аматорському Кубку України

Опубліковано в Життя краю 09.10.2023

Заліщицький «Дністер» провів свій заключний матч у 2023 році. У Вільхівцях Тячівського району на Закарпатті наша команда поступилася в грі-відповіді 1/8 фіналу аматорського Кубка України чинному чемпіону Закарпатської області «Вільхівцям» - 1:2. Після домашньої нічиєї 1:1 це означало виліт з турніру. 

«Людина зашпорталася в штрафному і ставлять пеналь?», - обурювався після матчу головний тренер «Дністра» Ігор Шпікула. До суддівства в гостей справді було багато запитань. Зокрема в президента заліщицького клубу Юрія Куца. Поряд із тим людина, яка вкладає в цей аматорський колектив свої кошти, не дуже задоволений як результатом виступу команди в сезоні-2023 загалом, так і ставленням групи футболістів до справи. За словами пана Юрія, в міжсезоння на команду очікують суттєві зміни. 

«Дністер» у 2023-му зіграв перший після повернення в елітний дивізіон обласного футболу чемпіонат і здобув у ньому бронзові нагороди. У Кубку області команда дійшла до півфіналу, де поступилася в напруженій боротьбі гегемону тернопільського футболу останніх років, великогаївському «Агрону». 

В аматорському Кубку України заліщицький колектив пройшов коломийське «Покуття», але програв «Вільхівцям». Пенальті, про який згадує тренер, був призначений на четвертій хвилині і після нього закарпатці повели в рахунку. В другому таймі Олег Тракало цей гол відіграв, але втримати нічийний результат і перевести гру в екстра-тайм «Дністру не вдалося. Поразка 1:2 і завершення сезону на мінорній ноті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.