Фінішував чемпіонат Тернопілля з футболу

Опубліковано в Життя краю 02.10.2023

 

У четвер, 28 вересня, зіграні мтчі заключного, 15-го туру чемпіонату Тернопілля з футболу. Вплинути на розподіл місць вони вже не могли, оскільки команди знаходилися на недосяжній відстані одна від одної. 

 

Великогаївський «Агрон», який став чемпіоном вп’яте в історії, завершив чемпіонат розгромною перемогою 4:1 над «Поділлям» з Великої Березовиці. У переможців дублем відзначився Гром’як, по голу до активу записали Мельник і Скакун.

 

«Дністер» з Заліщиків, який у першому після повернення в топ-дивізіон сезоні здобув бронзу, фінішував перемогою 1:0 над тернопільськими «Подолянами». Переможний гол на рахунку Юрія Головачука.

 

Бучацький «Колос», який завершив чемпіонат четвертим, зумів на фініші потішити прихильників перемогою 2:1 у матчі зі срібними призерами чемпіонату, «Медоборами» з Зеленого.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.