Кубок України серед аматорів: дві команди з Тернопілля вийшли в 1/8 фіналу

Опубліковано в Життя краю 07.09.2023

 

Заліщицький «Дністер» і «Медобори» з Зеленого Чортківського району вийшли в 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів. Ще один представник нашого краю в цьому турнірі – збаразький «Галич» - припинив боротьбу на стартовій стадії.

 

«Дністер» у Заліщиках в матчі-відповіді попереднього етапу розгромив 3:0 «Покуття» з Коломиї Івано-Франківської області. Перемогу нашим землякам принесли дубль Юрія Головачука і гол з пенальті від капітана команди Олега Тракала. 3:0 удома після нічиєї 0:0 на виїзді – більш, ніж переконливий старт заліщицької команди в турнірі. 

 

«Медобори» фундамент загального успіху зробили ще тиждень тому, перемігши волинську команду з милозвучною назвою «Луцьксантехмонтаж №536» 2:1 на виїзді. Сьогодні в Зеленому суперники влаштували божевільну гольову перепалку, в якій на м’яч більше провели господарі – 5:4. 

 

А ось «Галич», поступившись тиждень тому команді «Blago-Юність» з Верхньої Івано-Франківської області, сьогодні на виїзді програв розгромно – 0:4. 

 

Суперники «Дністра» і «Медоборів» в 1/8 фіналу визначаться за підсумками жеребкування, яке відбудеться найближчої п’ятниці.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.