У Тернополі на "Алеї зірок" відкрили зірку присвячену містам-побратимам (фото)

Опубліковано в Життя краю 27.08.2023

"Алею зірок" Тернополя сьогодні поповнила зірка,  присвячена містам-побратимам.

На її відкриття прийшли десятки містян, представники місцевої влади та іноземні партнери.

Під час заходу міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що ідею створення цієї зірки висловили тернополяни.

Десятки автомобілів, тонни вантажів від наших міст-партнерів ми отримали з лютого минулого року і дотепер. Це допомога, яка була потрібна ЗСУ, переселенцям, деокупованим містам та Тернополю, – каже Сергій Надал. Тому було цілком логічно цього року слова вдячності не лише висловити усно, а увіковічити їх тут, на "Алеї зірок".

Разом з міським головою Тернополя зірку відкрили іноземні партнери, а саме: бургомістр польського міста Плонськ Анджей Пєтрасік , перший заступник президента польського міста Хожув та секретар міської ради польського міста Єленя-Гура, а також член виконавчого комітету естонського міста Вільянді Карл Омблус. 

Представники міст-побратимів отримали сертифікати про володіння зіркою. 

Це велика честь бути тут з вами та мати можливість привітати ваше місто, – каже Карл Омблус. Справжні друзі завжди поруч у світлі та темні часи. Сьогодні хороший день і ми щасливі бачити назву нашого міста на цій зірці. Ви можете бути певні: ви у наших серцях завжди. Слава Україні!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.