Новий директор гімназії Франка: про амбіції, скандал навколо обрання та контакт з учнями (відео)

Опубліковано в Життя краю 22.08.2023
Довкола його призначення було чимало конфліктів, скандалів, петицій. Попри це, молодий освітянин Микола Федоруц таки очолив новостворений заклад Тернопільський академічний ліцей «Українська гімназія» імені Івана Франка.
 
«Тернополяни» поспілкувалися з новим керівником закладу і дізналися багато цікавого.
 
– Почуваюся чудово. Повен сил та енергії. Готовий працювати! Не приховую, що я амбітний. Давно хотів працювати у такому закладі. Три роки тому Анатолій Васильович Крижанівський навіть пропонував мені стати його заступником, –зазначив Микола Федоруц.
 
Освітянин розвіяв чутки про те, що його призначення – протекція з боку керівників міського управління освіти. Він наголосив, що очолив заклад чесним шляхом.
 
У нашій студії Микола Федоруц також підкреслив, що з ним гімназія буде прогресувати.
 
– Я переконаний, що нам все вдасться, оскільки у мене чудова команда Мої заступники не будуть новими людьми для батьків та учнів. Коли я представив їх педколективу, то усі аплодували. Я проводив моніторинг серед окремих учнів і батьків. Вони мені вказали на певних людей, яких би хотіли бачити заступниками, – поділився Микола Федоруц.
 
Більше – у новому інтерв’ю «Тернополян».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.