Кубок області з футболу: драматична розв’язка в Заліщиках, перемога «Медоборів»

Опубліковано в Життя краю 10.08.2023

У середу, 9 серпня, відбулися перші півфінальні матчі Кубка Тернопільської області з футболу.

У Заліщиках місцевий «Дністер» приймав чинного чемпіона і володаря Кубка області великогаївський «Агрон». Гра видалася вельми напруженою і продемонструвала, що очікуваної багатьма вболівальниками і фахівцями переваги «Агрон» не має. Більше того, значну частину матчу на полі заліщицького міського стадіону домінували саме господарі. Та втративши в першому таймі кілька зручних нагод відкрити рахунок, футболісти «Дністра» в компенсований час пропустили контратаку, яку влучним ударом завершив Тарас Гром’як. На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Агрона». В другому таймі господарі продовжували шукати щастя поруч із ворітьми Рогаля. Але після одного із випадів на 78-й хвилині отримали пенальті у власні ворота. Проте Тарас Червонецький переграти голкіпера «Дністра» Івана Мельника з позначки не зумів. А невдовзі, через чотири хвилини пенальті арбітр призначив уже у ворота «Агрона». Капітан «Дністра» Олег Тракало виконав вердикт бездоганно. Матч завершився 1:1.

В іншому півфіналі «Медобори» з Зеленого на Чортківщині перемогли вдома 2:1 тернопільські «Подоляни». Результат прогнозований, але після першого тайму тернополяни завдяки влучному удару Івана Ткачика на 39-й хвилині були попереду. «Медобори» вирвали перемогу завдяки дублю Сергія Полянчука в другій половині зустрічі.

Інтрига в обох парах жива. Учасники фіналу визначаться за підсумками матчів-відповідей, які відбудуться наступної середи, 16 серпня, у Великих Гаях і Тернополі.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.