Заліщицький «Дністер» нестандартно підсилив дитячу академію

Опубліковано в Життя краю 09.08.2023

Олег Тракало, капітан заліщицького «Дністра», команди, яка посідає поточне третє місце в чемпіонаті Тернопілля, віднедавна розширив свої повноваження в клубі. З цього понеділка він став тренером дитячої академії «Дністра».

«Для мене то новий досвід, раніше тренером не працював ніколи, - каже Олег. – Після перших тренувань можу сказати, що робота мені подобається. Поки все супер. У нашій школі не бракує обдарованих юних футболістів. Будемо їх розвивати. За домовленістю з президентом клубу, тренування відбуватимуться тричі на тиждень. Ми розділили дітей: Ярослав Дикун працює з молодшою групою хлопців 2014-2016 років народження, я – з гравцями 2011-2013 р.н. Під моїм керівництвом працює близько 20-ти футболістів. Правда, не всі ще повернулися з канікул. Повною група стане з початком навчального року. Щомісяця будемо виступати мінімум у двох турнірах. Найближчий запланований на 30 серпня у Чернівцях. У такому віці дітям важливо багато грати. Саме через матчі хлопці переборюють хвилювання й мандражі». 

За словами Олега, в дні ігор першої команди в чемпіонаті чи Кубку області дитячих тренувань не буде. Зокрема сьогодні. О 18:00 «Дністер» прийматиме в першому матчі півфіналу Кубка області великогаївський «Агрон». Вихованці Тракала мають змогу повболівати за свого тренера і капітана.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.