Волонтери «Платформи єдності» пригостили смаколиками хворих діток в лікарнях Тернополя (відео)

Опубліковано в Життя краю 28.07.2023
З черговою гуманітарною місією приїхали волонтери благодійної організації «Платформа єдності» у дитячі лікувальні заклади Тернополя.
 
Цього разу вони відвідали три локації. Разом з благодійним фондом «Із янголом на плечі» передали дитяче харчування.
 
– Ми поспілкувалися з керівництвом дитячої міської та обласної лікарень і дитячого будинку. Вони розповіли, ще медзаклади потребують саме такого харчування, тож наша команда вирішила допомогти,– розповів голова БО «Платформа єдності» Тарас Серетний.
 
Волонтери організації вже не вперше надають допомогу дітям у медичних закладах. Привозять смаколики – від фруктів до дитячого харчування. Лікарі зазначають, що малеча таке полюбляє.
 
– Ми раді, що є люди, які в такий складний час знаходять тих, хто може це дати. Потім привозять допомогу і розподіляють її,  зазначив директор Тернопільської міської дитячої лікарні Андрій Артимович.
 
Від початку повномасштабної війни волонтери «Платформи єдності» не припиняють робити добрі справи.
 
– Важливо, щоб у ці нелегкі часи увагу отримували всі діти – діти військовослужбовців, переселенців та діти з Тернопільщини,  підкреслив волонтер «Платформи єдності» Юрій Смакоуз.  
 
Благодійники й надалі виконуватимуть свою місію – підтримуватимуть усіх, хто в умовах війни потребує допомоги.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.