Заліщицький «Дністер» змінив головного тренера

Опубліковано в Життя краю 28.07.2023

Заліщицький «Дністер», який бореться за нагороди чемпіонату Тернопілля і невдовзі має стартувати в аматорському Кубку України, змінився головний тренер. 

Андрія Ковалишина, під керівництвом якого «Дністер» повернувся у провідний дивізіон обласного футболу, а на початку поточного року переміг у відкритій зимовій першості Тернопільської області, замінив Ігор Шпікула. 

Ігор Шпікула – колишній гравець «Дністра», володар аматорського Кубка України в складі хоростківської «Зорі». Це фахівець вже має чималий тренерський досвід. Він очолював низку аматорських колективів Тернопілля, зокрема до «Дністра» тренував «Копичинці», чортківський «Кристал» і хоростківську «Зорю».

Зауважимо, що «Дністер» у поточному чемпіонаті області ділить третє-четверте місця з бучацьким «Колосом». У команд по 12 очок. Вище – «Агрон» з Великих Гаїв і «Медобори» з Зеленого які набрали по 16 пунктів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.