Нехтування правилами безпеки та алкоголь: на водоймах Тернопільщини з початку року загинуло 22 людини

Опубліковано в Життя краю 26.07.2023

Ситуація щодо загибелі людей на водних об’єктах вкрай негативна.

Про це під час брифінгу розповів речник ГУ ДСНС України у Тернопільській області Сергій Данілін.

– На жаль, з кожним днем ситуація погіршується. Статистика говорить про те, що на території області на водних об’єктах цьогоріч загинуло вже 22 особи. З початку літа, коли розпочався активно купальний сезон, загинуло 11 осіб. За кожною цією цифрою стоїть людське життя. Ми вкотре звертаємося до громадян області: дотримання правил поведінки на воді може врятувати життя! – зазначив Сергій Данілін.

Він також розповів про причини такої сумної статистики.

– Ми дійшли до висновку, що, перш за все, це нехтування правилами безпеки на водних об’єктах. Друге – це вживання алкогольних напоїв перед тим, як заходити у воду. Компанія відпочиває на березі, добре посиділи, а потім йдуть купатися. Люди не розраховують свої сили і маємо негативні наслідки, наголосив Сергій Данілін.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.